Menu Sluiten

Over

TL;DR (Too long, didn’t read)

Onder de naam Sonny as a Service bied ik, Sonny Gillissen, op verschillende gebieden diensten aan. Om anderen te helpen. Want waarom zou je alle kennis en ervaring die je in je leven opdoet enkel voor jezelf houden?

Hoi!

Dit ben ik, Sonny Gillissen. Aangenaam!

Het begin

Vanaf het begin van mijn werkzame carrière denk ik na over het starten van een eigen bedrijf. Tot op heden was dat er nog niet van gekomen, en in alle eerlijkheid: nu nog steeds niet. Tenminste, niet officieel. Maar de eerste stap is gezet! Vanaf nu bied ik mijn diensten aan. Dat is misschien niet altijd gratis, maar zeker nooit duur. Het moet wel leuk blijven.

Je mag als freelancer opdrachten aannemen, ook zonder KVK registratie. En dat is precies wat ik wil gaan doen. Noem het marktverkenning. De kans bestaat dat ik over een tijdje alsnog besluit me in te schrijven. Al gaat dat m’n dienstverlening niet veranderen. Dat is een belofte!

Maar waarom?

Omdat ik mensen graag help waar ik kan. Tijdens je leven doe je veel kennis en ervaring op. Hoe fijn is ’t dat je dit met anderen kunt delen? Zeker als je iemands probleem kunt oplossen met iets dat voor jou gesneden koek is.

Hierbij richt ik me met name op particulieren en freelancers/ZZP’ers. Zij zijn namelijk degenen die vaak niet terug kunnen vallen op een afdeling om werk aan uit te besteden. Dat is waar ik in beeld kom.

Missie

Het ontzorgen van particulieren en freelancers/ZZP’ers door professionele diensten bereikbaar te maken, en aan te bieden in een vorm dat ze hier weinig tot geen extra werk aan hebben, waarbij de service nét een stapje verder gaat dan verwacht.