Menu Sluiten

Over

TL;DR (Too long, didn’t read)
Onder de naam Sonny as a Service bied ik, Sonny Gillissen, op verschillende gebieden diensten aan. Om anderen te helpen. Want waarom zou je alle kennis en ervaring die je in je leven opdoet enkel voor jezelf houden?

Hoi!

Dit ben ik, Sonny Gillissen. Aangenaam!

Het begin

Al vanaf het begin van mijn werkzame carrière denk ik na over het starten van een eigen bedrijf. Op een gegeven moment heb ik die stap daadwerkelijk gezet! Vanaf nu bied ik mijn diensten aan. Dat is misschien niet gratis, maar zeker nooit duur. Het moet wel leuk blijven.

Maar waarom?

Omdat ik mensen graag help waar ik kan. Tijdens je leven doe je veel kennis en ervaring op. Hoe fijn is ’t dat je dit met anderen kunt delen? Zeker als je iemands probleem kunt oplossen met iets dat voor jou gesneden koek is.

Hierbij richt ik me met name op (startende) freelancers/zzp’ers en kleine bedrijven. Zij zijn vaak namelijk degenen die niet terug kunnen vallen op een afdeling om werk aan uit te besteden, laat staan grote budgetten. Dat is waar ik in beeld kom.

Ondanks dat ik me in eerste instantie op een bepaalde doelgroep richt is iedereen welkom bij me. Dat geldt zeker niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren!

Missie

Het ontzorgen van (startende) freelancers/zzp’ers en kleine bedrijven, of particulieren, door professionele diensten bereikbaar te maken, en aan te bieden in een vorm dat ze hier weinig tot geen extra werk aan hebben, waarbij de service nét een stapje verder gaat dan verwacht.