Menu Sluiten

Excelance Haarmode

Ze hadden al tijden een website bij Excelance Haarmode in Sint-Oedenrode, alleen deze beheren was een flinke uitdaging. De site was namelijk volledig gebouwd in statische HTML-code, waardoor je bij elke aanpassing letterlijk in de code moest duiken.
Dat was niet alleen onhandig, maar ook nog eens gigantisch veel werk. Dat kon en móest makkelijker vonden ze. Het uiterlijk van deze site waren ze wel erg tevreden over.

De opdracht was duidelijk: ze wilden graag een nieuwe site met een Content Management Systeem (CMS) zodat inhoudelijke wijzigingen eenvoudig gedaan konden worden. De stijl moest geïnspireerd zijn op de huidige site.

Voor het CMS hebben we gebruik gemaakt van WordPress, met een simpele en doeltreffende inrichting. Het thema is gebaseerd op de oorspronkelijke site, met hier en daar wat moderne features zoals een grotere opzet en een responsive thema zodat de site ook op mobiele apparaten goed toegankelijk is.

www.kapsalonexcelance.nl

Ze waren verkocht

Na de succesvolle oplevering van de nieuwe website voor Excelance Haarmode kwam vrij snel een nieuwe opdracht: ze wilden graag een webshop beginnen, als aanvulling op de salon.
De huisstijl moest hierin terugkomen, maar hoefde niet exact hetzelfde ontwerp te krijgen als de nieuwe website aangezien de aangeboden producten een prominente rol moesten spelen. Daarnaast was gebruiksgemak een belangrijk speerpunt.

Aangezien ze voor de nieuwe website gebruik maakten van WordPress was het een logische stap om ook de webshop in dit CMS te bouwen, waarbij de plugin WooCommerce de webshopfunctionaliteiten verzorgt.
De combinatie van deze twee systemen voorziet een eenvoudige maar doeltreffende webshop, zowel voor klanten als medewerkers, waarbij alle gemakken zoals online betalingen direct beschikbaar zijn.

Iets voor jou?

Ben je na het lezen van het verhaal van Excelance Haarmode enthousiast geworden en wil je graag weten of ik ook iets voor jou zou kunnen betekenen? Laten we dan, geheel vrijblijvend natuurlijk, eens in gesprek gaan.